Even voorstellen: Heide van Seumeren
DE WAARDE VAN LEREN

Wat is de waarde van leren voor mensen, organisaties en de samenleving? Die vraag diende als uitgangspunt voor het eerste boek van leerstrateeg Rick de Rijk en leereconoom Klaas Toes.

U kunt het boek voor € 18,95 bestellen via: Bol.com

Over ons

Gooiconsult is dé partner om binnen uw organisatie een duurzame cultuur van leren en presteren te realiseren. Wij verbeteren aantoonbaar de performance van menselijk kapitaal. Dit doen wij door weten, leren en presteren aan elkaar te verbinden. Gooiconsult biedt uitsluitend maatwerkprogramma's die altijd in co-creatie met de klant worden ontwikkeld en uitgevoerd.

Lees meer
Waarin Gooiconsult zich onderscheidt

Meten, Ontwikkelen, Meten

Anders dan bij andere advies- en trainingsbureaus werkt Gooiconsult altijd volgens het concept Meten, Ontwikkelen, Meten. We werken daarbij nauw samen met ROINavigator.
Lees meer

Sportschooltrainen

Gooiconsult heeft het unieke sportschool- trainingsconcept ontwikkeld. Hiermee werkt u alleen aan voor u relevante competenties.
lees meer

Uitgelicht: Organisatieadvies

Vanuit haar expertise op het gebied van gedragsontwikkeling geeft Gooiconsult in co-creatie met de opdrachtgever vorm aan praktijkgerichte adviestrajecten op individueel, team-, afdelings- en organisatieniveau. Daarin adviseren we organisaties bij het duurzaam koppelen van opleiding en ontwikkeling aan de performance.

Lees meer
Uitgelicht: Assessments

Gooiconsult past laagdrempelige, kostenefficiënte meet- en rapportagesystemen toe om de performance van medewerkers én organisaties te verbeteren. Met behulp van ontwikkelassessments, praktijkmetingen en effectmetingen geven wij mensen het stuur in handen voor de eigen ontwikkeling.

Lees meer
Uitgelicht: Performancemeting

Wij meten het resultaat van onze interventies en de performance van uw medewerkers. Omdat wij geloven dat het mensen uitdaagt om het beste uit zichzelf te halen. Hierbij worden wij door onze opdrachtgevers graag aangesproken op ons resultaat: een meetbare bijdrage aan de strategische doelstellingen van de organisatie.

Lees meer
Uitgelicht: Training

Gooiconsult staat bekend om de vernieuwende manier van trainen met als uitgangspunt dat deelnemers verantwoordelijkheid nemen voor hun eigen leerproces en kennis, inhoud en vaardigheden gecombineerd worden in praktijkgerichte trainingen.

Lees meer
Uitgelicht: Coaching

Gooiconsult ziet coaching als ontwikkelinstrument waarin aandacht voor zingeving en resultaat goed te combineren zijn en mensen echt in beweging komen. Het doel is om potentiële kwaliteiten vrij te maken zodat de coachee zo goed mogelijk presteert (in een voor hem of haar zinvolle context).

Lees meer
Uitgelicht: Opleidingstrajecten

Vanuit onze expertise op het gebied van gedragsontwikkeling geeft Gooiconsult in co-creatie met de opdrachtgever vorm aan maatwerk innovatieve opleidingstrajecten op individueel, team-, afdelings- en organisatieniveau.

Lees meer
Onze Klanten
Laatste nieuws
Nieuwsbrief

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief.

Multipliers aanbod & mogelijkheden

Als Multipliers partner bieden wij leiders de mogelijkheid om 5 praktische manieren te ontdekken hoe zij het maximale kunnen halen uit het reeds aanwezige talent in de organisatie. Maak nu kennis met dit unieke concept via een keynote of workshop en ontwikkel de vaardigheden om zelf een Multiplier te zijn! Bekijk het aanbod hier.